Pstruh na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvého pstruha omyjeme a osušíme Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepřime. Obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 min. dozlatova. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čerstvého pstruha omyjeme a osušíme Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepřime. Obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 min. dozlatova. …
Tuřín oloupeme a pokrájíme ho na zhruba stejně velké kostičky, které uvaříme doměkka - na skus, v osolené vodě s trochou citronové šťávy nebo octa (místo toho můžeme…
Maso kuchyňsky očistíme, upravíme a rozdělíme na plátky, které mírně naklepeme a nařízneme, opepříme, každý plátek potřeme hořčicí a poklademe kapary. Uděláme si malé…
Dopředu připravené bramborové hranolky předvaříme v osolené vodě do poloměkka a rovnoměrně je rozložíme na dno, máslem vymazané zapékací misky.Houby očistíme, pokrájíme…
Uvařené drůbeží maso s polévkovým kořením necháme vychladnout a poté maso i oříšky umeleme společně se sterilovanou zeleninou. Papriku omyjeme,očistíme a zbavíme…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Ruská zmrzlina vznikla díky inspiraci z Ameriky. Jak retro pochoutku vyrobit doma?
Slané pečení podle cukráře Josefa Maršálka: Pizza langoš zavoní romadurem i bazalkou a uchvátí vláčným těstem
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku