Výbornou nádivku do masitého nebo moučného pokrmu zvládne každý nádivka
Slovo nádivka možná zní tak trochu jako z dob minulých, protože takové kuře s nádivkou bylo nejspíš doménou vaší babičky nebo prababičky. Vězte, že nádivka má své místo i v současné moderní gastronomii, a to nejen v retro receptech. Vhodnou náplň můžete vylepšovat podle svých chutí nebo možností a konzumovat se dá i samotná.
Nádivka do masitých jídel
Nádivkou se dá naplnit například celé kuře nebo jen kuřecí stehna. Pokud se obáváte, že nadívání nesvedete, řiďte se jednoduchým návodem.
Nádivka do moučných jídel
Nádivkou jdou naplnit třeba muffiny. Výborný je také slaný závin s nádivkou z kysaného zelí. Nádivky se vztahují i ke sladkým pokrmům, typické jsou koláče nebo plněné šátečky.
Další témata
Další recepty
Nejnovější recepty Více
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 54 minutami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 1 hodinou
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
VIDEO: Eliška testuje pražské jídelny. Hotovky kolem stovky příjemně překvapily, připlatíte si jen v centru
Holka u plotny radí: Jak udělat hovězí líčka na víně s dýňovými lívanečky