16 receptů na zpracování mletého masa: Nechte se inspirovat těmi nejlepšími pokrmy
Mleté maso má v kuchyni nezastupitelnou roli. Lze ho připravit na mnoho způsobů a protože je lehce stravitelné, zpracujeme tímto způsobem i ty části masa, které bychom jinak nevyužili nebo je museli dlouho a složitě upravovat.
Nejčastěji se používá maso hovězí, vepřové a kuřecí. Mletá zvěřina se hodí více do klobás, stejně jako maso skopové. Mleté rybí maso zužitkujeme nejčastěji do karbanátků. Připravili jsme pro vás výběr receptů, ve kterých je mleté maso hlavní surovinou.
Mohlo by vás zajímat
Recepty ve výběru
- Lasagne s mletým masem
- Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
- Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
- Burgery z hovězího mletého masa
- Řízky z mletého masa, sýru a mrkve
- Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
- Kuřecí mletý řízek na způsob Cordon bleu
- Mleté kuřecí karbanátky se sýrem uvnitř
- Milánské špagety s mletým masem
- Pomazánka z mletého masa
- Závin s mletým masem
- Francouzské brambory s mletým masem
- Kebaby z mletého masa na grilu
- Zapečené těstoviny s mletým masem
- Bramboráky s mletým masem
- Gulášová polévka z mletého masa
1/16
1/16
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 8 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 11 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Komentáře