20 nejlepších moučníků na plechu: I začátečník může ohromit hosty lahodnou dobrotou
Nejrůznější moučníky pečené na plechu, případně doplněné krémy a polevami, jsou ideálním pohoštěním a dobrotou na rodinná setkání i různé oslavy, budou se vám také hodit pro milé návštěvy. Z našeho receptáře jsme vybrali zvlášť žádané recepty, důkladně prověřené a mnohokrát vyzkoušené.
Ať už se rozhodnete pro kterýkoliv z vybraných receptů, určitě nešlápnete vedle. Všechny jsou výborné a spolehlivé. Záleží tedy jen na vás, co upřednostníte. Může to být jednoduché perníkové těsto nebo luxusní řezy plněné krémy i tvarohovými náplněmi a polévané čokoládovou polevou.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Buchta "Orgasmus"
- Luxusní a rychlý makovník
- Nadýchaný hrnečkový perník
- Andělsky nadýchaný perník
- Mrkvový perník s povidly
- Jablkový perník
- Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
- Buchta Himálaje
- Velmi šťavnatý moučník
- Hraběnčiny výborné řezy
- Buchta Rafaelo
- Řezy s vaječným likérem
- Kardinálův řez
- Nebe v hubě
- Rychlořezy s jogurtovo-pudinkovým krémem
- Polštářkový koláč
- Krtkův dort na plechu
- Pařížské řezy jednoduché
- Eskymo
- Míša řezy
1/20
1/20
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 5 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 8 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 9 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 11 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Jak upéct Míša řez nebo křehký tvarohový koláč našich babiček. Nabízíme rady a tipy na korpusy i náplně
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Komentáře