Nepečený Lotus cheesecake jen z několika ingrediencí: Mrkněte na videonávod
Patříte mezi milovníky oblíbených karamelových Lotus sušenek? Pak byste z nich rozhodně měli vyzkoušet nějaký dezert, který vám polechtá vaše chuťové buňky. A pokud se vám nechce nic složitého vymýšlet, máme pro vás videonávod na lahodný Lotus cheesecake.
Lotus sušenky se s velkou oblibou přidávají jako sladká tečka ke kávě, ale jejich využití je o dost širší. Mají lahodnou karamelovou chuť a jsou perfektně křehké, takže se najde jen málokdo, kdo by je nemiloval. Pokud jste také fanouškem Lotus sušenek, zkuste si z nich s námi připravit vynikající cheesecake.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak připravit Lotus cheesecake?
Lotus cheesecake připravíme za chvíli, a to jen z několika ingrediencí.
- Nachystáme si Lotus sušenky a rozdrtíme je pomocí mixéru, nebo ručně. Zalijeme je rozpuštěným máslem a promícháme. Směs přemístíme do dortové formy a utlačíme na dno, čímž vytvoříme korpus.
- Do mísy dáme mascarpone, krémový sýr, smetanu a Lotus krém. Všechny ingredience následně vyšleháme do nadýchaného krému. Naneseme na korpus a necháme několik hodin vychladnout v lednici.
- Na závěr pak celý cheesecake polijeme rozehřátým Lotus krémem a ozdobíme rozdrcenými, případně ještě celými Lotus sušenkami.
Co dalšího lze připravit z Lotus sušenek?
Z Lotus sušenek se dají kromě cheesecaku připravit i další skvělé recepty. Zamilujete si třeba nepečené Lotus kuličky, řezy, dortíčky, muffiny nebo sušenky.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 12 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Komentáře