17 nejoblíbenějších polévek, které nás spolehlivě zasytí i zahřejí. Kterou si vyberete?
Polévku míváme nejčastěji jako součást hlavního jídla. Její úlohou je připravit žaludek i další části trávícího traktu na příjem dalšího jídla. Polévky zvyšují vylučování trávicích šťáv a povzbuzují chuť k jídlu.
Polévka je vlastně takový aperitiv, který občas potřebují hlavně děti. A to nám dává další důležitý důvod, proč bychom je měli konzumovat. Tím prvním jsou její nesporně kladné účinky pro naše zdraví. Vybrali jsme pro vás 17 nejoblíbenějších receptů na polévky, které vás zasytí i zahřejí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Polévka s bílými fazolemi, klobásou a sušenými hříbky
- Balkánská houbová polévka
- Polévka z mrkve s červenou čočkou a smaženou cizrnou
- Polévka z kadeřávku s rajčaty a tortellini
- Chlebová polévka se zeleninou
- Pikantní cuketová krémová polévka
- Chřestová polévka s vejci, kapií a červeným pepřem
- Květáková polévka s česnekem a bylinkami
- Cuketová polévka s vejcem a slaninou
- Kapustová polévka jako gulášová
- Debrecínská polévka
- Velikonoční polévka šmigrustovka
- Máslová polévka s houbami a bramborem
- Ostrá exotická polévka
- Kapustová polévka s klobásou a medvědím česnekem
- Mrkvovo - kukuřičná polévka s pažitkou
- Rychlá rajčatová polévka s fazolemi
1/17
1/17
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 1 hodinou
Toustové smaženky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno 9. 6. 2024 14:55
Topinky s masovou směsí
Přidáno 9. 6. 2024 13:45
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno 9. 6. 2024 13:37
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno 9. 6. 2024 07:50
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Komentáře