uvařila 31. 8. 2009 08:56
Kakaové a jablečné těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 31. 8. 2009 08:56
Kakaové a jablečné těsto
cuketa strouhaná, mouka polohrubá, mouka hladká, cukr moučkový, vejce, cukr vanilkový, olej, prášek do pečiva, jablko, skořice, šťáva citronová, kůra citronová, kakao, prášek do perníku, mléko, jablko, olej, mouka hrubá, poleva čokoládová, cukr moučkový, skořice
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů