uvařila 4. 8. 2014 22:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 8. 2014 22:55
cukr moučkový, mouka polohrubá, vejce, olej, voda, cukr vanilkový, prášek do pečiva, kakao, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, žloutek, cukr moučkový, vanilkové aroma, rum, potravinářské barvivo zelené, mascarpone, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr moučkový, čokoláda, borůvky, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Jak připravit výbornou sýrovou omáčku k masu i k těstovinám? Využít můžeme zbytky aromatických sýrů