uvařil 20. 1. 2010 19:00
Vykynutý selský bochník
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 1. 2010 19:00
Vykynutý selský bochník
kvásek, voda, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, mouka celozrnná, mouka kukuřičná, mouka pšeničná, voda, sůl hrubá, cukr krupice, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, kvásek
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Jedlé kaštany - výtečná zimní pochoutka
Citronové kuře podle Gordona Ramsaye: Na dokonalé ochucení masa sladkokyselou omáčkou používá šéfkuchař malý trik