uvařila 30. 1. 2011 20:12
Kuře Marengo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 1. 2011 20:12
Kuře Marengo
stehno kuřecí, cibule, česnek, protlak rajčatový, víno bílé, koření na kuře, sůl, majoránka, omáčka sojová, olej
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Palačinky jako pro královský dvůr! Jak na těsto, aby byl výsledek skutečně perfektní
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie