uvařila 18. 9. 2011 11:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2011 11:22
mouka polohrubá, cukr moučkový, sůl, máslo, droždí, mléko, vejce, solamyl
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 6. 6. 2024 15:31
Přidáno 6. 6. 2024 15:18
Rychlý švestkový koláč: Vláčnost mu dodají šťavnaté švestky, lehce karamelové aroma třtinový cukr, jemnou vůni pak skořice
Dortem ke štíhlé linii! Marie Antoinetta jedla prakticky pořád, přesto byla jako proutek
7 cukrářských rad, jak na dokonalý mazanec: Díky triku s vodou v troubě těsto nepopraská, pečicí papír zabrání připálení