uvařila 28. 7. 2018 15:54
parádní večeře
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 7. 2018 15:54
parádní večeře
těsto listové, lilek, pesto bazalkové, rajče cherry, sýr feta, bazalka čerstvá, olej olivový, sůl mořská
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Obwarzanky jsou podobné preclíkům. Kroužky z kynutého těsta sypané sezamem je třeba před pečením speciálně upravit
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť