uvařila 28. 4. 2012 11:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2012 11:23
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, prášek do pečiva, smetana zakysaná, šlehačka na šlehání, cukr moučkový, želatina, jahody, kiwi, víno hroznové, želé červené dortové, cukr krupice
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Retro sýrová roláda: Stačí pár ingrediencí a známe fígl, jak ji snadno zabalit. Před podáváním jí prospěje pár hodin v ledničce
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Víte, jak na dokonalou krupicovou kaši? Tajemství spočívá v namáčení i finálním zjemnění