uvařila 7. 2. 2017 20:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 2. 2017 20:35
vejce, smetana zakysaná, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, mák, vejce, cukr, kypřící prášek, smetana zakysaná, kakao, mouka hladká, vejce, smetana zakysaná, cukr, mouka hladká, kypřící prášek, máslo, mléko, krupice, cukr, čokoláda mléčná, máslo, mléko
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Dobře zakopané české poklady. Jak správně používat brambory podle varných typů?