uvařila 27. 9. 2011 21:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 9. 2011 21:01
cuketa, brambory, vejce, olej, kypřící prášek, strouhanka, česnek, mouka hladká, mléko, majoránka, sůl, vegeta, kmín celý, pepř, okurka čerstvá, uzenina, sýr nastrouhaný
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?
Dokonalý pudink je nejlepší základ do pohárů s ovocem a šlehačkou. Udělejte si domácí!