uvařil 26. 1. 2016 14:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 1. 2016 14:19
olej olivový extra virgin, cibule, nať celerová, mrkev, česnek, rozmarýn čerstvý, petrželka, maso hovězí mleté, sůl, pepř mletý, víno červené suché, vývar hovězí, těstoviny špagety
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Blíží se velikonoční vaječná smršť! Proč vajíčka nikdy neomývat a v jaké teplotě je skladovat?
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
4 tipy, jak se zbavit stresu z předvánočních nákupů a příprav