uvařil 26. 10. 2013 11:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 26. 10. 2013 11:28
vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ovoce, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Bramborové placky se zelím: Upečené v troubě na plechu nedají tolik práce a ušetříme i olej na smažení
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout
Nevšední cuketový dort voní tymiánem a citronovou polevou a chutná božsky. Takhle snadno se dělá