uvařila 17. 5. 2024 10:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2024 10:55
uvařila 17. 5. 2024 10:55
múžete "vylepšit" skořicí a badyánem
uvařila 17. 5. 2024 10:55
uvařila 17. 5. 2024 10:55
uvařila 5. 5. 2024 20:46
s černými olivami a sušenými rajčaty
uvařila 29. 4. 2024 21:33
uvařila 29. 4. 2024 21:33
...a hotovo
uvařila 16. 4. 2024 22:22
uvařila 26. 2. 2024 11:36
jestě čokopoleva a šup do lednice
uvařila 26. 2. 2024 11:36
meruňkový džem v silnější vrstvě
uvařila 26. 2. 2024 11:36
na džem vrstva tvarohu..
uvařila 26. 2. 2024 11:36
korpus po upečení obracím, lépe přilne krém i džem
uvařila 26. 2. 2024 11:36
..a je to!
uvařila 27. 1. 2024 17:16
celý povrch polijeme čokoládovou polevou
uvařila 27. 1. 2024 17:16
korpus potřený višňovým džemem
uvařila 27. 1. 2024 17:16
a navrch čokoládová pěna
uvařila 27. 1. 2024 17:16
upečený korpus
uvařila 27. 1. 2024 17:16
....ještě šlehačku a "dobrou chuť"!
uvařila 16. 12. 2023 12:50
piškoty slepené zbylou nádivkou
uvařila 14. 12. 2023 20:21
první pokus
uvařila 14. 12. 2023 00:44
vlevo vanilkový, vpravo pistáciový /toto už se mi nevešlo do lahve, tak jsme museli hned ochutnat
uvařila 13. 12. 2023 21:52
krok 4
uvařila 13. 12. 2023 21:52
krok 3
uvařila 13. 12. 2023 21:52
krok 2
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun
Dlouhá životnost potravin za optimální teploty: Praktické rady pro nastavení lednice
Královna pampeliška: Víte, že jíst se dá úplně celá od kořínku po žluté květy? Vyrobíte z ní třeba tohle netradiční želé