uvařila 14. 2. 2024 12:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2024 12:52
cibule, maso vepřové mleté, strouhanka, semínka fenyklová, koření oregáno sušené, vejce, sůl, pepř mletý, olej olivový, máslo, česnek, bobkový list, víno bílé, vývar kuřecí, smetana ke šlehání, hořčice dijonská, petrželka hladkolistá, citron, česnek, bulgur
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Rakouské käsespätzle připomínají halušky. Lehce pikantní máslovou chuť jim dodá sýr z Tyrolska a speciálně osmažená cibulka
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Prázdninová specialita: Řecká rýžová polévka voní po citronu a kuřecím mase. Základem je obyčejný kuřecí vývar