Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Hodnocení 14× Meruňky rádi zavařujeme na zimu. Poradíme vám, jak vyrobit kompot, marmeládu a přesnídávku 2. 7. 2023
4 foto Hodnocení 6× Opičí chleba jsou vrstvené kuličky z kynutého těsta. Poradíme, jak chutný trhací chléb upéct 5. 6. 2023
Hodnocení 4× Občerstvení pro letní posezení musí být lehké, osvěžující a chutné: Poradíme vám, co připravit 26. 6. 2023
Hodnocení 19× Čím potírat maso na grilu, aby nebylo vysušené? Pokud jste ho nestihli včas naložit, poradíme vám 17. 7. 2023
Hodnocení 10× Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně 18. 6. 2023
Hodnocení 5× Chystáte se na posvícení nebo na pouť? Připravujete pro rodinu a přátele nějaké tradiční pokrmy? 20. 6. 2023
Hodnocení 44× Jak naložit kotlety do marinády před samotným grilováním. Poradíme vám, jak je připravit, aby byly dokonalé 22. 6. 2023
Hodnocení 19× Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi 17. 6. 2023
Hodnocení 15× Jak správně dusit maso, aby bylo šťavnaté. Poradíme vám, jak získat pokrm s výraznou chutí a vůní 12. 6. 2023
4 foto Hodnocení 21× Muffiny jsou malé sladké nebo slané dortíky, které zvládne každý. Poradíme, jak na to 30. 6. 2023
Hodnocení 22× Proč nakládat maso před grilováním do oleje a jaký olej k tomu použít? Vysvětlení je jednoduché 21. 6. 2023
Hodnocení 32× Čokoládová poleva dokáže pěkně potrápit. Jak ji napravit, aby byla zase pěkně hladká 29. 6. 2023
Hodnocení 67× Jak naložit maso před grilováním, aby bylo křehké a šťavnaté. Máme pro vás osvědčené tipy 3. 7. 2023
Hodnocení 10× Papriky a rajčata v květináčích: S jakými klady a zápory pěstování bychom měli počítat 17. 6. 2023
Hodnocení 29× Bůček s kůží i bez kůže: Jak jej správně nakrájet, aby se nám při pečení kůžička pěkně propekla? 25. 6. 2023
Hodnocení 4× Ledové kostky s ovocem jsou do letních nápojů jako stvořené. Jejich příprava nadchne i děti 13. 6. 2023
Hodnocení 6× Rybí pepřenky: Tuto specialitu můžete připravit i ze sladkovodních ryb. Poradíme, jak na to 21. 6. 2023
Hodnocení 22× Vaření nebo dušení masa? Vysvětlíme, jak se tyto způsoby úpravy masa liší 23. 6. 2023
Hodnocení 18× Bílková vložka do polévky se dá připravit na více způsobů. Vybrali jsme pro vás ty nejoblíbenější 21. 6. 2023
Hodnocení 5× Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce? 23. 6. 2023