V kuchyni vždy otevřeno
20. 7. 2017 Historie a zajímavosti
Andrea, dlouhodobá přispěvatelka stovek oblíbených receptů na Topreceptech.cz a autorka foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první tištěnou kuchařku.
Andrea, dlouhodobá přispěvatelka stovek oblíbených receptů na Topreceptech.cz a autorka foodblogu V kuchyni vždy otevřeno, který sleduje přes 36 tisíc fanoušků, vydala svoji první tištěnou kuchařku. Na 368 stranách najdete bezmála 300 receptů pro každý den, které vždy doprovází autorské barevné fotografie.
Obsáhlá kniha je určena pro široké publikum napříč generacemi. Inspiraci pro každodenní vaření zde najdou začátečníci i zkušené kuchařky a určitě i muži. Osvědčené recepty z dostupných čerstvých surovin nejsou nijak komplikované a postupy jsou srozumitelně rozepsané. Nechybí tipy na tradiční česká jídla, ale v knize zabrousíte i do kuchyní Asie či Středomoří.
Kuchařka je velmi přehledně rozdělena do 19 kapitol od předkrmů, přes jídla z jednoho pekáčku, snadné recepty, polévky, saláty, druhy mas, těstoviny, zeleninové pokrmy, pomazánky, moučníky a dezerty až po zavařování.
Pokud vás den za dnem nenapadá, co zrovna vařit, stačí zalistovat a určitě si vyberete.
Každý by měl tuto knihu doma mít, protože jak praví klasik Jan Werich:
"Kdo nemá čas se najíst,
ale né jen tak ledačeho,
aby byl naplněnej,
najíst se dobře a dobrot,
ten je u mě vůl,
protože se šidí o báječné zážitky."
Kuchařku můžete objednat přímo u autorky na blogu, která vám ji podepíše i s věnováním a dostanete k ní malý dárek. Jinak kniha je k dostání ve všech knihkupectvích a eshopech v Čechách i na Slovensku.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
Jak se připravuje vaječný likér? Kromě základní verze vyzkoušejte i karamelovou, vanilkovou či kávovou příchuť
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 20 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 22 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Komentáře
24. 7. 2017 19:22
24. 7. 2017 19:04
24. 7. 2017 19:02
23. 7. 2017 13:12
23. 7. 2017 09:08