Mexický guláš od pana řezníka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 567 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,00 g |
Tuky | 27,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Všichni, kdo to jedli, si to pochvalovali.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2010 15:24
Evi,aj keď nie si autorka receptu tak musím zase pochváliť fotku,vždy ich máš také jedléAko to robíš?A gulášik môže byť dobrý,ale mne by to asi nedalo a ešte by som niečo pridala,to robím vždy
2. 7. 2010 13:55
+4přidalajsem foto
17. 2. 2010 17:12
Mexický guláš jak ho znám, je s hráškem, nakonec posypaný sýrem, a podává se s kolečkem rýže a uprostřed ten guláš. Zahušťovat netřeba, zahustí ho ten protlak. Já dávám cibuli do základu, je to přece jen guláš, liší se vlastně tím, že tam je ten protlak, místo klasické sladké papriky. Pro ty co mají rádi ostré, přidám sambal-oelek, to je chilli pasta.
17. 2. 2010 14:15
ty Mexický guláš je ale guláš s hráškem a strouhaným sýrem
17. 2. 2010 12:50
Nejde tam cibule do základu?Jinak ta chuť nemusí být špatná, jen bych i to vepřové trochu orestovala.Já osobně dávám protlak do základu, ztratí pak kyselost.
17. 2. 2010 12:46
Posílám bod a jeden dotaz. Ten guláš se už ničím nezahušťuje? Je jen ve vlastní šťávě s hořčicí a protlakem? Jindřichu, děkuji za odpověď.
17. 2. 2010 11:44
Marhoule, to mi připadá na dobrou chuť a je to celkem zvláštní guláš a já ho budu muset vyzkoušet a to zvlášť, že je od řezníka, ti přece znají kulinářské dobroty Podle chuti dám pak boda
17. 2. 2010 11:39
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 51 minutami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 4 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 6 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 27 minutami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 1 hodinou
Zeleninový salát s Cottage
Denade uvařila před 1 hodinou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Cinderka uvařila před 2 hodinami
Frgálová buchta
Maxa75 uvařila před 2 hodinami
Plovdivské maso
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Afrika řezy
Kattyy uvařil před 3 hodinami
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Řízky extra křupavé
SimonaTr uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak udělat dětem radost? Upečte s nimi Mikuláše a čerta z kynutého těsta. Názorné video předvede tvoření postaviček
Další recepty
Tématické fráze: mexický guláš s hráškem mexický guláš guláš s hráškem mexický vepřový guláš vepřový guláš mexický s hráškem vepřový mexický guláš svatební guláš dobrý mexický guláš vepřový guláš s hráškem vepřový mexický guláš s hráškem mexický guláš recept mexický guláš z vepřového masa mexický guláš z vepřového masa s hráškem dobry mexicky hovězí guláš zvláštní vepřovy guláš klasický mexický guláš mexicky hovězi gulas mexický guláš s hráškem recept pecenie varenie mexicky gulas recept na mexický gulas
Suroviny: hovězí zadní, plec vepřová, protlak paprikový, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř, chilli
Mexický guláš od pana řezníka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WLkx
8 názorů