Špaldový kváskový chléb
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 12 617 kJ / 3 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,59 g |
Tuky | 45,22 g |
Vláknina | 54,37 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 6,77 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 512,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Díky kombinaci kvásku a kvasnic kyne dobře i bez cukru.
Nemáme-li k dispozici žitný kvásek, lze jej nahradit polovinou množství vody a polovinou celozrnné žitné či jiné mouky, kvasnic pak raději 12 až 14 g (žitná mouka kyne hůře než pšeničná).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 7. 2012 22:16
13. 7. 2012 17:27
13. 7. 2012 17:13
14. 3. 2010 18:01
14. 3. 2010 11:58
14. 3. 2010 11:46
14. 3. 2010 11:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 39 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 11 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 13 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 13 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 13 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 13 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: chleba ze špaldové mouky domaci chleba ze spaldove mouky chléb ze špaldové mouky spaldovy chleb z domaci pekarny domácí chléb ze špaldové mouky kvásek ze špaldové mouky špaldový kvásek recept na chleba ze špaldové mouky domácí špaldový chleba kváskový chléb z domácí pekárny domácí spaldovy chleb špaldový chleba z domácí pekárny špaldový chléb domácí kváskový chleba z domácí pekárny špaldový chléb z pekárny chléb ze špaldové mouky recept špaldový chléb domácí pekárna recept na chleb ze špaldové mouky špaldový chléb z domácí pekárny recepty chleba ze špaldové mouky v pekárně
Suroviny: kvas žitný, podmáslí, mouka špaldová hrubá, mouka hladká, kvasnice, olej, kmín celý, otruby, sůl, vločky ovesné, semínka slunečnicová
Špaldový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/57VZ
7 názorů