Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Nedělní oběd pro bohatýry se může skládat z pořádného kusu vepřového, knedlíků a podušeného zelí. Maso nakořeňte a nechte ho odležet. Pak teprve tepelné upravte. S voňavým zelíčkem a bramborovým knedlíkem to bude bašta.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 9 847 kJ / 2 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,47 g |
Tuky | 168,38 g |
Vláknina | 6,55 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 18,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s bramborovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 6. 2011 12:59
Kaca.Vlk: děkuji za pochvalu a bodíka
2. 6. 2011 12:54
Výborné zelíčko! Parádně jsme si pochutnali...posílám bodík
24. 3. 2011 08:41
Ivanko děkuji za vyzkoušení i za fotečku Jsem ráda, že chutnalo
23. 3. 2011 15:40
Nikdy som ešte nejedla ani nevarila kyslú červenú kapustu,toto bola moja premiéra a aj mäso som okorenila podľa tohto receptu a bolo to výbornéAkurát knedlu som mala kysnutú.Dávam bod
27. 1. 2011 08:46
Míšo, to masíčko vypadá nádherně
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Právě bylo uvařeno:
Kanellbular - skořicové šneky
Ivona1414 uvařil před 1 minutou
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
mafinka888 uvařila před 4 minutami
Jelení kýta na smetaně
Lucie Hertlova uvařila před 55 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Petaja uvařila před 1 hodinou
Polévka s kapáním
JanaBerckova uvařila před 1 hodinou
Výpečky
Walderama08 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
tara23 uvařila před 1 hodinou
Kuřecí směs
MiraBar uvařila před 1 hodinou
Chřestová polévka s parmezánovými křupinkami
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mjanickam uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Další recepty
Tématické fráze: kanci pecene se zelim pečené kančí maso se zelím pečená kančí kýta se zelím kančí kýta se zelím pečené maso se zelím kančí maso se zelim pecene kanci se zelim vepřové maso s červeným zelím kanci maso s knedlikem a zelim vepřové maso s bramborovým knedlíkem kančí pečeně se zelím a knedlíkem peceny kanec se zelim pečená kančí kýta a zeli vepřové s červeným zelím maso s bramborovým knedlíkem veprova pecene s cervenym zelim kančí pečeně se zelím recept kančí se zelím vepřová pečeně se zelím kančí s knedlíkem a se zelím
Suroviny: bůček, kotleta, cibule, česnek, kmín celý, koření grilovací, masox hovězí, bujón zeleninový, zelí kysané červené, cibulka jarní, pórek, olej, mouka hladká, sůl, cukr
Pečené maso s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oyQk
5 názorů