Pikantní džem z jablek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 886 kJ / 4 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 9,48 g |
Vláknina | 16,85 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 109,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krájení jablek si můžeme usnadnit tím, že použijeme kolečko, které používáme na bramborový salát. Pokud jsou jablka tvrdší, pokrájíme je neoloupaná na dílky, odstraníme jadřinec a protlačíme až k slupce (obr.2 a 3). Pak slupku odtrhneme nebo zespoda odřízneme. Pokud jsou jablka měkčí, oloupeme je a po kouskách "protlačujeme", až nám zbyde v ruce ohryzek (obr.4).
Zdroj: noviny Blesk
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 9. 2010 09:51
27. 9. 2010 21:24
27. 9. 2010 20:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 2 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 5 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: marmeláda z jablek džem z jablek marmelády z jablek recepty z jablek jablka džem marmeláda z jablek recept marmeláda s jablek vaříme z jablek marmeláda z letních jablek jablka marmeláda džemy z jablek zavařenina z jablek džem z letních jablek zavareniny z jablek marmeláda jablka pikantní jablka marmeladaz jablek recepty z letních jablek mermeláda z jablek co dělat z jablek
Suroviny: jablko, šťáva jablečná, káva instantní, koňak vaječný, skořice mletá, koření hřebíček, cukr, gelfix
Pikantní džem z jablek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l7Eg
3 názory