Pivní štrúdl s pivní glazurou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,18 g |
Tuky | 109,20 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 499,11 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorhttp://www.gurmanka.cz.I když je tu spousta závinů s pivem, neodolala jsem a recept jsem přidala, protože díky té glazuře je jedinečný.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 12. 2017 13:35
Dělal jsem ho poprvé a nemá chybu. Už jiný dělal nebudu
18. 9. 2011 23:47
Dělala jsem dnes skoro stejný z: 380g hl.mouky, 110g tuku a 180ml světlého 10°piva (po přepočtu to vychází skoro nastejno), těsto lze vyválet velmi natenko, vyšly mi i z tohoto zmenšeného množství 2 pěkné nohavice.
Glazuru jsem jen smíchala, nevařila (pač jsem si to nedočetla do konce... ) a natřela jí štrůdl před pečením (bez vajíčka) a rozpuštěným máslem hned po upečení a bylo to skvělý!!! Pokud nevadí, přidávám foto A samozřejmě bod!
Glazuru jsem jen smíchala, nevařila (pač jsem si to nedočetla do konce... ) a natřela jí štrůdl před pečením (bez vajíčka) a rozpuštěným máslem hned po upečení a bylo to skvělý!!! Pokud nevadí, přidávám foto A samozřejmě bod!
26. 12. 2010 14:24
tak pivní štrúdlík je právě potřený glazurou a vypadá to náramně hezky a voní celý byt.
7. 11. 2010 18:15
Veľmi zaujímavé, tá glazúra ma zaujala tiež...
7. 11. 2010 18:01
Rebi, myslím, že dala, nezkoušela jsem
6. 11. 2010 09:42
Nádherný štrůdlík, nádherná fotka.
6. 11. 2010 09:21
5. 11. 2010 22:09
vypadá nádherně
5. 11. 2010 21:37
jaji,a dala by se tahle krásná glazura použít i na jiné těsto..třeba listové
5. 11. 2010 21:29
Vypadá krásně křehký. S pivem ráda experimentuji, vyzkouším. Zrovna jsem v časopise narazila na Vídeňský závin,takže člověk neví, co má vyzkoušet dříve.
Krásné foto
Krásné foto
5. 11. 2010 19:15
Ten jsem u ní četla, mám ho v plánu vyzkoušet
5. 11. 2010 15:41
pěknéééé povedená fotečka....a ten štúdr..jak říkala naše mladá..voní skoro až sem
5. 11. 2010 15:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 14 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 10 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 10 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 10 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 11 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 11 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Jak využít pivo při vaření? Hodí se na křupavé těstíčko, ale i do moučníků
Další recepty
Tématické fráze: pivní štrůdl štrůdl z piva vídeňský štrůdl štrůdl študr vídeňský štrůdl recept štrůdl recept těsto na vídeňský štrůdl pivní sláma recept štrudl s pivem gurmánka vánoční cukroví pivní štrůdl z velmi štrůdl ze ztuženého tuku recept na pivní štrůdl křehké pivní těsto skvely strudl www recepty na štrudl repcept na studr vídeňský štrúdl - recepty studr recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, tuk ztužený, pivo černé, jablko, cukr moučkový, vanilka, skořice, ořechy, strouhanka, rozinky, vejce, máslo, pivo světlé, med, máslo
Pivní štrúdl s pivní glazurou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A13l
13 názorů