Podmáslový chléb v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Za nápad péct chleba v římském hrnci děkuji naší Merylas http://www.toprecepty.cz/recept/10122-chleb-peceny...
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 7. 2015 16:05
19. 7. 2015 16:01
28. 4. 2015 08:59
28. 4. 2015 08:58
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
28. 4. 2015 05:57
28. 4. 2015 04:13
Dekuji predem za odpoved!
3. 6. 2013 12:53
3. 6. 2013 12:44
13. 3. 2011 17:01
17. 11. 2010 09:37
15. 11. 2010 18:24
13. 11. 2010 19:28
13. 11. 2010 19:24
13. 11. 2010 14:07
13. 11. 2010 12:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 42 sekundami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 18 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 55 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Podvodnice: Cukroví z těsta, které kyne pod vodou, překvapí svou křehkostí
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: římský hrnec recepty chleba pečený v hrnci chleba v římském hrnci podmáslový chléb pečení chleba v římském hrnci chleb v rimskem hrnci pivní chleba v římském hrnci římský hrnec na chleba pečeme chleba římský hrnec pečení chleba v hrnci pecici hrnec na chleba podmáslový chléb recept recept na podmaslovy chleb recepty pro římský hrnec nejlepší recept na chleba hrnec na pečení chleba žitný chleba z římského hrnce podmáslový chleba pečený v římském hrnci římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny: voda, podmáslí, cukr, droždí, kmín drcený, sůl, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
19 názorů