Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,01 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já jako přílohu zvolil rýži, ale vhodné budou třeba i těstoviny, brambory, jak kdo má rád.
DOBROU CHUŤ !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 12. 2011 13:52
1. 3. 2011 22:10
17. 11. 2010 18:24
17. 11. 2010 17:57
17. 11. 2010 16:51
17. 11. 2010 16:30
17. 11. 2010 16:25
17. 11. 2010 15:52
17. 11. 2010 15:32
17. 11. 2010 15:29
17. 11. 2010 14:43
17. 11. 2010 14:26
17. 11. 2010 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 12 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 16 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 3 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 4 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 5 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 6 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 6 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 8 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: krutí maso na žampionech se smetanou krůtí plátky na žampionech krůtí kousky na žampionech jak zavázat roládu mail omega.gr loc:cz dušené kuře na žampionech jak zavázat masovou roládu krůtí roládka krůtí na žampionech kruti platek na zampionech krůtí roláda jak zavazatroladu kuře se smetanovým přelivem jak zavazat maso kuřecí nebo krůtí na žampionech krůtí roláda dušená kruti rolka dusena přeliv na masovou roládu jak zavazat maso provazkem do rolky krkovice na koreni adzika
Suroviny: prsa krůtí, slanina anglická, kapie, žampióny, vejce, sůl, pepř, koření adžika, cibulka, smetana na vaření, omega, mouka hladká
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
13 názorů