Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Špagety, vrtule, kolínka… Není důležité, jaký mají těstoviny tvar, jedno je ale jasné – jde o sytou a levnou surovinu, která vás zachrání před tím největším hladem. Špenát zase vyniká svou křehkostí a jeho spojení s těstovinami je ideální.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 6 624 kJ / 1 583 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,88 g |
Tuky | 39,78 g |
Vláknina | 17,12 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 253,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Varila som podla receptu z tejto stranky: http://www.gurman.rimava.sk/vyskusane-recepty/vari...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 5. 2019 14:04
25. 1. 2019 19:01
10. 10. 2017 18:29
26. 11. 2016 14:06
20. 6. 2012 19:30
24. 5. 2012 17:27
28. 2. 2011 20:15
Proto jsem měla čas vytvořit i druhou tvoji omáčku na těstoviny od tebe... Děkuju.
http://www.toprecepty.cz/recept/16843-spagety-v-ra...
Bod jsem připočetla...
26. 11. 2010 00:01
25. 11. 2010 19:28
25. 11. 2010 19:08
25. 11. 2010 06:53
24. 11. 2010 19:48
24. 11. 2010 18:45
24. 11. 2010 18:43
24. 11. 2010 18:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 5 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 17 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 hodinou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 1 hodinou
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 2 hodinami
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 4 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 5 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 5 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 6 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 15 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zahušťovat polévky a omáčky. Jíška je jednou z možností
Jak využít čerstvé špenátové listy v kuchyni? Máme pro vás ty nejlepší recepty s oblíbenou zeleninou
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Další recepty
Tématické fráze: těstoviny s čerstvým špenátem recepty z cerstveho spenatu špenát z čerstvých listů špenát listy recept jak spařit špenát těstoviny recepty čerstvý špenát recept čerstvý špenát spenat testoviny čerstvý špenát s těstovinami špenát listy recepty z testovin spenat z listu těstoviny se špenátovou omáčkou cerstvy spenat recepty listy špenátu špenát s těstovinami těstoviny s listovým špenátem listovy spenat s testovinami čerstvý špenát příprava
Suroviny: špenátové listy čerstvé, máslo, česnek, olej, cibule, mouka, smetana na vaření, sýr tavený, česnek, těstoviny, sůl, ořech muškátový
Těstoviny s čerstvými špenátovými listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnQ5
20 názorů