Bůček pečený s badyánem
Suroviny
Porce: 4-6 podle porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,03 g |
Tuky | 297,99 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 44,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dokud nevyzkoušíte, nebudete věřit, co ten badyán s tím hřebíčkem s tím masem udělá-je výbornej a já si ho musím sama pochválit!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2013 12:02
Adelaide: Adi, děkuji, že jsi vyzkoušela a že chutnal mě těší. Máme bůček rádi
26. 1. 2013 18:18
Zkusila jsem upéct bůček dneska. Nechtěla jsem dělat jen obyč s kmínem a cibulí - tolik vůní z koření a přece tam pořád zůstala chuť bůčku. Akorát jsem nedávala ten solamyl a o něco míň badyánu.
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
Byl k tomuhle receptu na zelí: ttp://www.toprecepty.cz/recept/10826-bavorske-cerv... - a vůbec se to s vínkem, kterým jsem podlévala, nehádalo
22. 1. 2012 16:40
Bibinka - mockrát děkuju :)
22. 1. 2012 16:04
Tanicka:Táničko, proč by ses nezeptala, za to nic nedáš Z bůčku se krásně nají rodina i s více členy, akorát, když ho kupuješ, musíš vybírat a nečapnout hned ten první některý má kůži, některý chrupavky i kosti, některý je čistý, taky může být moc tlustý, nebo tak na půl, ale i libovější lze najít a ten kupuji já-ten má jen takový proužek tučnějšího a to se vypeče. Jsou ale gurmáni, kteří ten tlustý milujou Jinak bůček jako takový má výbornou chuť a bývá z něj dostatek šťávy tím, že to tučnější se vypeče Můžu-li ti poradit, tak ho udělej a myslím, že chvála bude nasnadě
22. 1. 2012 14:25
Láká mě to zkusit. Ještě nikdy jsem ale nedělala bůček, tak se úplně přitrouble zeptám - jak a podle čeho ho mám v obchodě vybírat? Dá se z bůčku vůbec najíst jako "z masa" nebo je tam jenom "sádlo" :)??? Děkuju
4. 12. 2010 12:56
Netradiční koření, ale jistě výborné
4. 12. 2010 12:35
Bibi to je super
4. 12. 2010 12:19
Simonko, věř, že chuť je vynikající, jinak bych si to sem nedovolila dát. Jak říkám, dokud nevyzkoušíš, neuvěříš
4. 12. 2010 11:45
neumím si tu chuť představit,ale je to velice lákavé+1
3. 12. 2010 20:28
3. 12. 2010 20:17
To je krásný recept za další+Při pečení to musí nádherně vonět
3. 12. 2010 19:51
Bibi, kde jsi nechala slušné vychování?? tohle se dělá, když chci chroupat jen zeleninu? ukládám a zkusím, nedokážu si představit tu chuť... ale vypadá to náramně
3. 12. 2010 19:36
Michsamant,já brečím smíchy
3. 12. 2010 19:35
Daniellko, já bych řekla že ne tou jeho klasickou vůní, ale můžeš udělat kompromis, že hřebíčky dej třeba jen 2 či 1, nebo ho vynechat a dej o trošku víc badyánu. Ale chlapovi to bude chutnat určitě
3. 12. 2010 19:26
Bibi, to vypada naramne, ale neni to moc aromaticke??? Chtela bych vyzkouset, ale manzel neji ani rajskou, ze je v ni citit hrebicek...???? Ode mne mas bodik, ja tohle koreni miluji . Dej prosim vedet, jestli je tam ten hrebicek moc citit..??? DIK
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 17 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 19 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 21 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 2 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 6 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 8 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 10 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 10 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 10 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Také milujete pečený bůček s báječně křupavou kůží? Víme, jak toho docílit
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Tučný čtvrtek je tu: Oslavit jej můžete šťavnatým a křehoučkým bůčkem pečeným na zelí, chuť a vůni mu dodá pivo
Další recepty
Tématické fráze: pečení bůčku pečeny bucek bůček pečený jak udělat buček pečený maso vepřové maso recepty pečený bůček recepty bůček recepty pečený bůček s hřebíčkem libový na pečený bůček recept s badyjánem jak dělat pečený buček recepty s badyjanem pečený bůček recept jak udělat pečeny buček maso s badyánem pečení maso peceni-bucek www recepty cz kuchařka krkovička v alobalu pečený libový bůček
Suroviny: bůček, cibule, česnek, badyán, koření hřebíček, kmín celý, sůl, solamyl
Bůček pečený s badyánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gkZl
20 názorů