Bramboroví utopenci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 843 kJ / 3 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 333,32 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 113,31 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept z Žena a kuchyně-Brambory 100x jinak
Nesehnala jsem čerstvý tymián tak jsem ho nedala a místo chilli papričky jsem dala feferonku.
Autorem je pan kuchař Vladislav Stuparič.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 2. 2011 22:49
ja bych taky chtela....jenze tady na Islandu bude problem s tim pivnim syrem....nevite jakym jinym se da nahradit?
2. 2. 2011 22:32
Také jsem již tyto utopence naložila. Mám stejný časopis a je dobré uvést i autora receptu, který recept vlastně vymyslel - Vladislav Stuparič, bývalý šéfkuchař dvou pražských hotelů. Nyní má vlastní kuchařský ateliér a je velice uznávaný.
Doufám, že se Lemarti nezlobíš, ale je to jeho vynález a je na něj hrdý, tak si myslím, že je správné jeho jméno uvést.
Uvádí trik, že se má nálev zahřát a zalít teplým, zrání bude rychlejší.
Jsem na ně také zvědavá, zkusila jsem i zalít nálevem, jak uvádí, že se dají i sterilovat jako okurky..
Doufám, že se Lemarti nezlobíš, ale je to jeho vynález a je na něj hrdý, tak si myslím, že je správné jeho jméno uvést.
Uvádí trik, že se má nálev zahřát a zalít teplým, zrání bude rychlejší.
Jsem na ně také zvědavá, zkusila jsem i zalít nálevem, jak uvádí, že se dají i sterilovat jako okurky..
2. 2. 2011 22:01
teda...čo všetko sa dá naložiť...
2. 2. 2011 21:56
Isu nene jen ti lichotímJá tady naštěstí mám štěstí na brambůrky
2. 2. 2011 21:55
Tak to by mně v životě nenapadlo. Nakládané bramboryNo to musím ihned vyzkoušet....3
2. 2. 2011 21:54
pochlebovačko že bys něco potřebovala???
jen co seženu slušné brambory, tak jdu do toho - naposledy to byly takové krásné malé brambůrky - na oko lahoda - a pak po uvaření nasládlé, evidentně přemrzlé
jen co seženu slušné brambory, tak jdu do toho - naposledy to byly takové krásné malé brambůrky - na oko lahoda - a pak po uvaření nasládlé, evidentně přemrzlé
2. 2. 2011 21:43
Isu už končímtaky se mi tam ještě dost věcí líbí,ale v tvém podání to bude o 100 procent lepší tak hurá do toho
Žížalko já otevřela sklenici a po těch pár hodinách co jsou hotový tak strašně krásně voní
Žížalko já otevřela sklenici a po těch pár hodinách co jsou hotový tak strašně krásně voní
2. 2. 2011 21:39
lenko řekni, kde skončíš, taky chci něco vyzkoušet, tak ať an mě něco zbyde +
2. 2. 2011 21:34
...se picnu...to vypadá taky dobře Až je načneš, nezapomeň poreferovat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 6 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 7 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 8 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 9 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 9 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 9 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 9 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Joey uvařila před 9 hodinami
Tvarohovo - meruňkový moučník
Petr801 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jak na ty nejlepší utopence? Kouzlo spočívá v dokonale ochuceném láku, oloupaných špekáčcích a dostatečně dlouhém odležení
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: utopenci recept na utopence utopenci recept přemrzlé brambory utopenci 100x jinak vladislav stuparič utopenci se sýrem jak naložit utopence recept utopenci brambory 100x jinak naložené brambory recepty na utopence nálev na utopence recepty jak nakládat utopence utopenci nálev jak sterilovat brambory jak sterilovat utopence nálev na utopence utopenci s cibulí recept 18722
Suroviny: brambory, olej olivový, sýr pivní, cibule červená, chilli paprika čerstvá, česnek, pepř černý, tymián, rozmarýn, bazalka čerstvá, sůl
Bramboroví utopenci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92VY
39 názorů