Brambory
Dnes je to již retro zákusek, ale dříve býval klasikou v každé cukrárně. Piškotové bufflery obmazané a spojené čokoládovým krémem a potažené sladkým marcipánem, býval jedním z nejoblíbenějších.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 14 073 kJ / 3 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,34 g |
Tuky | 237,72 g |
Vláknina | 4,25 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 508 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 245,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Brambory chutnají téměř jako ty kupované. Recept mi poskytla kamarádky maminka. Bohužel fotopostup chybí, spěchala jsem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2011 19:44
mňam
17. 4. 2011 16:39
Jé tohle mi uniklo, to vypadá ale suprově!!!!!
22. 3. 2011 19:38
Markét: trouba předehřátá a možná stačí pootevřená, ale nezkoušela jsem. Vždy jsem měla troubu zcela otevřenou. Buffler by se měl pomalu sušit...
22. 3. 2011 18:42
V otevřené troubě dokořán? V předehřáté? Či stačí strčit do dvířek vařečku?
17. 2. 2011 19:54
jak od cukrářky
17. 2. 2011 19:00
Děkuji
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
Daniella O. - v čokoládové polevě s arašídy jako zákusek Pražské koule, také vynikající. Jinak těsto na bufflery se používá jako podklad pro likérové špičky, indiánky a nebo pařížské rohlíčky.
17. 2. 2011 18:27
Pekny recept. Budou jiste vyborne i v cokoladove poleve, obalene v nasekanych arasidech + 4.
17. 2. 2011 17:46
Ty bych chtěla vyzkoušet, děkuji za recept
17. 2. 2011 17:12
nádhera ukládám k vyzkoušení bobík č.2 letí
17. 2. 2011 16:56
Máš je moc hezké
17. 2. 2011 16:49
Fantom: pečeno v době povánoční, bohužel již nejsou. Ale brzy se na ně opět chystám.
17. 2. 2011 16:47
mohl bych dostat jednu bramboru
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zákusek brambora cukrářské brambory zákusek brambora recept pražské koule s arašidy recept pařížské brambory brambory zakusek pražské brambory zakusek pražske koule recept cukrářská brambora brambora zákusek brambory recept recept zákusek brambora recept na zákusek brambora zakusek prazska koule recept zákusky brambory cukrářské brambory recept zákusek brambor zakusek brambory pařížské koule brambory cukrářské
Suroviny: cukr krystal, mouka hladká, vejce, voda, máslo, mléko, pudink vanilkový, kakao, cukr, hmota potahovací, kakao
Brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mEl9
12 názorů