Panelákový prejt
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 719 kJ / 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,30 g |
Tuky | 11,61 g |
Vláknina | 16,25 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,16 g |
Sacharidy | 116,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Po tlačence další premiérová výroba v paneláku, snad se to i vydařilo, obdarovaným chutnalo.
I v panelákovém bytě může vonět zabíjačka :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 2. 2011 13:18
28. 2. 2011 12:07
Tak to jo, dík.
28. 2. 2011 11:57
for metema:
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
Já už to po naplnění nechtěl vařit, tak proto
28. 2. 2011 11:52
Ze zabíjačky miluju všechno (krom mozečku), čeká nás to příští týden. Ale jen se poptám proč játra vařit? Myslím, že když se umelou syrový, pěkně prejt obarví. Ale asi tisíc lidí, tisíc postupů. Dávám bod
28. 2. 2011 11:34
Tak tuhle dobrotu si zrovna ukládám+5
28. 2. 2011 11:20
Jóóó Otíku, tak to bych si nechala líbit-suprový, ještě zbylo Jasnej 3.bodík letí
28. 2. 2011 10:55
Nádhera, vyzkouším.
28. 2. 2011 10:45
for Kadlík. .... "a vo tom to je, tisíc lidí bude vařit jedno jídlo a vznikne tisíc různých postupů byť u jednoho pokrmu"
28. 2. 2011 10:34
V pondelok, ráno...a toto Otíku, ty si nedáš pokoj a nedáš...
28. 2. 2011 10:28
moc krásné, přidal bych i libového, a ten česnek syrový. Jo, a mlel bych na hrubější šajbě, ať to udělá výraznější mozajku... A taky - ty rohlíky do jitrničkového prejtu dávám namočené v mléce, a vymačkané... a... a ... eště tak po čuni, ať si nevymýšlám, že??? Moc pěkné...
28. 2. 2011 10:23
Úžasný název!!! A krásné foto řezu, no, jak jinak, k sežrání!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 20 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Vepřová bratislavská plec
esindler@seznam.cz uvařila před 16 minutami
Italská čočková polévka
TondaJ uvařila před 25 minutami
Vepřová játra - luxusní
Haniina uvařil před 38 minutami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
esindler@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Cibulový quiche
Veronika.cho uvařila před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka ze tří ingrediencí
Marketa Volfova uvařila před 1 hodinou
Vepřové na paprice se zakysanou smetanou
esindler@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 4 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 4 hodinami
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Antiperle stály 1,80 Kčs, původně se prodávaly v plechových krabičkách a skvěle osvěžovaly dech
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Další recepty
Tématické fráze: masový prejt černy prejt panelákový domácí prejt recept prejt prejt z vepřového masa prejt recept hotový prejt domácí prejt prejt z vepřové hlavy jak vyrobit prejt recept na prejt priprava prejtu prejt z hlavy masovy prejt recept proc zhorknou jatra vepřový prejt prejt na panvi jak dlouho péct černý prejt masový prejt se zelím vyroba jelitoveho prejtu
Suroviny: hlava vepřová, lalok vepřový, nožička vepřová, rohlík, majoránka, koření nové koření, bobkový list, česnek, pepř mletý, játra vepřová, sůl
Panelákový prejt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv26
11 názorů