Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 464 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,43 g |
Tuky | 57,36 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 314 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 4. 2011 12:21
3. 4. 2011 11:31
3. 4. 2011 11:28
3. 4. 2011 11:27
3. 4. 2011 11:15
3. 4. 2011 11:04
3. 4. 2011 10:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 7 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 7 minutami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 14 minutami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 36 minutami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 1 hodinou
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: úprava sušených hub čerstvý špenát recept čerstvý špenát příprava sušených hub sušené houby pod maso sušené houby úprava maso ke spenatu sušené houby polévka sušené houby příprava čerstvý špenát příprava sušené houby do polévky sušený špenát polevka z baby spenatu sušené houby do polévky: úprava sušené houby čerstvý baby špenát recept čerstvý listový špenát příprava recept čerstvý špenát polévka z uzeného masa čerstvý špenátová polévka
Suroviny: maso uzené, hříbky sušené, špenát baby, máslo, mouka hladká, smetana ke šlehání, česnek, bylinky polévkové, pepř, sůl
Polévka z uzeného masa, čerstvého špenátu a sušených hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEoD
7 názorů