Chlebáky (knedlíky z chleba)
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 518 kJ / 1 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,06 g |
Tuky | 12,87 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 197,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Ke guláši a zvěřině vynikající.
Dělali jsme to 1:1 s rohlíky a také dobré.
Možno dát pažitku nebo kadeřávek na mozaiku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 10. 2017 12:45
30. 6. 2016 10:32
8. 2. 2015 12:41
6. 2. 2015 13:48
13. 1. 2015 17:51
13. 1. 2015 16:45
13. 1. 2015 16:13
13. 1. 2015 14:01
17. 2. 2014 17:13
17. 2. 2014 15:45
17. 6. 2012 17:17
12. 2. 2012 11:37
13. 6. 2011 12:03
13. 6. 2011 09:24
Klariska: ty, cos přidala, jsou s droždím, je třeba čekat na vykynutí. Tyto knedlíky jsou rychlejší.
12. 6. 2011 22:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 7 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 9 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 19 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 43 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Desatero - jak používat chřest v kuchyni. Oblíbené recepty na jeho zpracování a využití
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: knedliky z chleba knedlík z chleba recept na chlebové knedlíky chlebové knedlíky knedlíky ke guláši recepty z chleba přílohy ke guláši knedlíky s chlebem chlebovy knedlik rychlý chlebový knedlík recepty ze staršího chleba knedlík ke guláši knedlík z chlebu recept na knedlíky z prášku do pečiva jaké knedlíky ke guláši knedlik s chlebem knedlíky s chleba recept na knedlíky z chleba knedlik s chlebem houskový knedlík z chleba
Suroviny: mouka polohrubá, chléb, mléko, vejce, prášek do pečiva, sůl, tuk
Chlebáky (knedlíky z chleba)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYMA
20 názorů