Pudink bez škraloupu (do krémů)
Chcete zabránit nepříjemnému škraloupu, který na pudinku vzniká při jeho chlazení? Obzvlášť, když potřebujeme pudink do krému, je třeba aby byl ideálně dokonale hladký. S jednoduchým trikem se škraloupu vyhnete.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2017 16:50
Tip funguje skvěle!!! Díky
20. 6. 2013 21:00
Nadja: já mám taky spolehlivého strávníka na škraloupy, ať z mléka či jiných. Manžel je přímo miluje a je naopak naštvaný, když se škraloup nevytvoří
20. 6. 2013 20:38
Problémy se škraloupem na pudinku vůbec nemám - prostě ho stáhnu a sním. Mám ho z celého pudinku nejraději.
20. 5. 2012 07:27
Musím vyzkoušet
30. 6. 2011 09:01
Já zase do kastrolu na uvařený pudink dám mikrotenový sáček...a neoschne.
30. 6. 2011 08:57
já posypu lehce cukrem,ktery jsem ubrala z dávky která patří do krému,pak se to stejně promíchá dohromady
30. 6. 2011 08:08
hmmm, šikovný nápad,já nechávám pod fólií
30. 6. 2011 08:00
Dobrá rada se vždycky hodí.
30. 6. 2011 07:39
AniCiz: stačí přelít do jiné nádoby a teprve potom potřít tukem
29. 6. 2011 21:17
dobrý nápad,ale já vařím radši v mlékovaru,tak tam by to chládlo věky..
29. 6. 2011 21:12
Já přikrývám potravinářskou folii
29. 6. 2011 20:27
Dobrý nápaddíky za něj
29. 6. 2011 19:59
29. 6. 2011 19:50
super, také se dá na povrch pudingu dat kuchynský ubrousek, ten rulovaný a nechat chvíli..
29. 6. 2011 19:49
Dančo, učíme se celý život a každá taková rada se hodí. Já ti za ni moc děkuji a určitě ji nazapomenu. Můžu ti za ni přidat pouze bod a dík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 42 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 51 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit dokonale hladký pudink? Jednoduché postupy ukážeme ve videonávodu
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Máslové krémy jsou nejpoužívanějšími krémy vůbec: Zdobí se jimi dorty, zákusky, pečivo i vánoční cukroví
Další recepty
Tématické fráze: krém z pudinku krém z pudinku bez vaření krém z hery jak uvařit pudink škraloup na pudingu hrnec na vaření pudinku krémy z pudinku pudinkový krém krémy z hery jednoduchý pudinkový krém hrnec na pudink krem z hery a pudinku krem s hery pudinkový krém z hery krem s pudinku aby se neudelal skraloup na pudingu pudink bez vaření pudink recept pudink do krému pudinkové krémy
Suroviny: pudink vanilkový, máslo
Pudink bez škraloupu (do krémů)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqYr
15 názorů