Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Zeleninová omáčka zahuštěná cuketou se žampionovou a česnekovou příchutí vhodně doplňuje drůbeží maso. Rozmixováním zeleniny dostaneme hladkou omáčku, ke které se nejlépe hodí rýže nebo brambory.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 666 kJ / 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,24 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 9,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 30,45 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2022 07:39
13. 2. 2017 14:57
24. 1. 2017 21:13
24. 1. 2017 21:00
13. 12. 2015 13:12
28. 10. 2015 00:14
26. 7. 2011 20:01
25. 7. 2011 19:06
17. 7. 2011 17:13
14. 7. 2011 20:14
14. 7. 2011 15:46
12. 7. 2011 20:00
12. 7. 2011 15:50
12. 7. 2011 11:58
12. 7. 2011 08:49
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 1 hodinou
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 4 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 30 minutami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 36 minutami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 2 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 5 hodinami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 5 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 5 hodinami
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Jak dusit zeleninu. Na základní způsob úpravy je ideální použít hrnec se silným dnem a poklicí
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí plátek na smetaně kuřecí platky se zeleninou kuřecí plátky kuřecí plátek se zeleninou zeleninovo smetanová omáčka zeleninova smetanova omacka smetanova omacka se zeleninou kuřecí omáčka na smetaně kuřecí plátek ve smetanové omáčce kuřecí plátek omáčky recept kuřecí maso ve smetanové omáčce smetanová omáčka kuřecí plátek s omáčkou smetanové omáčky kuřecí na smetaně se zeleninou kureci maso recepty kuřecí omáčka kuřecí omáčka se zeleninou kuřecí plátek omáčky
Suroviny: maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wn8m
33 názorů