Zapečené maso s hořčicí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 723 kJ / 1 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,40 g |
Tuky | 44,95 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 138,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - Maminčiny recepty. Bylo to moc dobré a lehce pikantní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2011 14:58
varilamiskakasicku, určitě by to šlo i s kuličkami. U tohoto jídla jde podle mně hlavně o tu chuť těch brambor s tou hořčicí a sýrem.
Děkuji všem za milé komentáře a bodíky
Děkuji všem za milé komentáře a bodíky
20. 7. 2011 14:49
Za príma šťavnatou dobrůtku+7
20. 7. 2011 10:37
Hezké a zajímavé Ivetko, píší si také, zkusím o víkendu, možná, že by to šlo i se švédskými kuličkami, chci je spotřebovat, mam je dlouho v mrazáku už ? Co poradíš??
20. 7. 2011 09:13
Kombinace dijonské hořčice a kysané smetany je lahodná,dělám tak i základ na různé dresinky. Určitě dobrůtka.
19. 7. 2011 22:37
19. 7. 2011 19:48
Znám pouze se smetanou, tohle s Dijonskou hořčicí vyzkouším, musí to být moc dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 37 minutami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 1 hodinou
Caesar salát wrap
Přidáno před 3 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 minutou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 5 minutami
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 26 minutami
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
klarazatloukalova uvařila před 2 hodinami
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 13 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: maso s hořčící zapečené kotlety s hořčicí recept na maso s hořčicí maso na hořčici zapečené kuřecí maso s horčicí zapečené brambory s horcici vepřové maso s hořčicí kotlety na hořtici zapečené vepřové maso s hořčicí kuřecí maso s hořčicí maso v hortici zapečené maso maso na hořtici maso s hořticí vepřové kotlety s hořčicí maso s dijonskou hořčicí zapečené s hořticí vepřová kýta s hořčicí zapečená kotleta s hořčicí vepřove maso na dijonské hořčici
Suroviny: kýta vepřová, brambory, smetana kysaná, mléko, hořčice dijonská, hořčice, sůl, pepř mletý, cibule, mouka hladká, olej, sýr uzený
Zapečené maso s hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oAPk
6 názorů