Jahodovo smetanové řezy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 012 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,20 g |
Tuky | 104,59 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 330,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2020 11:18
14. 1. 2018 15:54
17. 7. 2016 13:29
16. 7. 2016 23:31
16. 7. 2016 22:55
jako ze svarim zelatinu a stavu a do toho prisypu ten prasek pudinku a nebo pudink uvarim zvlast podle receptu a pak smicham s tou stavou a zelatinou? moc dekuji za radu
22. 10. 2012 07:40
7. 10. 2012 17:10
7. 10. 2012 17:07
7. 10. 2012 17:00
No jo.To jsem ji tam asi domalovala když to nejde.
7. 10. 2012 16:48
10. 6. 2012 17:31
12. 10. 2011 18:31
12. 10. 2011 12:53
26. 9. 2011 16:54
26. 9. 2011 16:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Právě bylo uvařeno:
Smažené tvarohové koblížky
Wikki uvařil před 51 minutami
Listové mřížky s pudinkem a ovocem
Olminka uvařila před 1 hodinou
Rybí filé v těstíčku
Maykl83 uvařila před 1 hodinou
Výborný čočkový salát
dolja uvařila před 1 hodinou
Salát z červené řepy s křenem
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Ředkvičky na smetaně
Carlosss40 uvařila před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
Pavelvan uvařila před 2 hodinami
Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Rajská polévka se špeclemi
Ivcatkoo uvařil před 3 hodinami
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marie Terezie ujížděla na kávě a ořechovém dortíku a milovala drůbež, především šťavnaté a voňavé kuře à la zajíc
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Další recepty
Tématické fráze: jahodove rezy smetanové řezy smetanový řez jahodove rezy se smetanou řezy s jahodami jahodovy rez jahodovo smetanové želé řezy jahodový řez se smetanou a želatinou jahodovo smetanový řez jahodové řezy se smetanou a želatinou jahodové řezy recepty jahodovosmetanové řezy smetanové řezy s jahodami ovocno smetanove rezy jahodovy rez se smetanou smetanový jahodový řez jahodovo smetanový koláč smetanová želatina řezy s jahodama smetanove zele
Suroviny: vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, mléko, smetana kysaná, šlehačka, ztužovač želatinový, cukr moučkový, jahody, pudink jahodový, cukr krystal,
Jahodovo smetanové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zxmO
22 názorů