Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 55,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 5,70 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2011 13:42
Isi, rýmovalo by se ....vonící anýzem a skořicí (třeba příště)
Těmi svými receptíky a nádhernými fotkami mě vždycky dostaneš - Pavlovův reflex funguje, sotva je jedním očkem zahlédnu!
+13.
Těmi svými receptíky a nádhernými fotkami mě vždycky dostaneš - Pavlovův reflex funguje, sotva je jedním očkem zahlédnu!
+13.
25. 10. 2011 16:40
Zajímavý receptíkv závěru krásně nafocený+12
24. 10. 2011 10:45
Ivanko - no to opět nádhera - není co dodat, snad jenom opravdu vyzkoušet
23. 10. 2011 10:04
díky všem za milé komentáře i body
Elizo: já anýz taky nemusím, ani klasické vánoční anýzovky, ale v této kombinaci mě mile překvapil a fotouznání od tebe...to je velká pochvala děkuji
Elizo: já anýz taky nemusím, ani klasické vánoční anýzovky, ale v této kombinaci mě mile překvapil a fotouznání od tebe...to je velká pochvala děkuji
22. 10. 2011 23:04
Já sice anýz nemám moc ráda - ani tu francouzskou anýzovku, jejíž název jsem zapomněla a "naskakuje" mi jen absint a pernod...ale je to to třetí...; ale Ivanko, ty tvoje fotky jsou tak úžasné, že uvažuji o bodíku už jen pro ně...bez vyzkoušení. Doufám, že budeš vařit častěji (myslím tím zde, pro nás očumující... ).
22. 10. 2011 22:15
krásné fotečky...
22. 10. 2011 22:13
Zajímavá chuťová kombinace, fotky lákavé jako vždycky
22. 10. 2011 22:04
isindy:Isi, krásný recept, krásný fotky, jako nakonec všechny tvoje výdobytky a takhle nechtěně, nebo namátkou vznikají ty nej...recepty Máš ode mne krásnýho 10.boda
22. 10. 2011 19:40
isindy: taky se mi toto někdy stává, říkám tomu "šotek v kuchyni",dělala jsem včera marinádu na králika a vypadl mi křen ve sklence a už byl taky v marinádě, takže to znám pěkný rcp. i fotečka
22. 10. 2011 19:28
rebeka: no ono se mi to tak nějak semlelo...chtěla jsem naložit kuře a vypadl na mě sáček s anýzem...tak se mi splašil mozek, zapracovala fantazie, popadla jsem i hřebíček a bylo vymalováno nádherně to fakt vonělo a chuťově zvláštní pikantní nasládlá chuť...docela jsme si šmákli, udělám to častěji
22. 10. 2011 19:26
no do háje jsem olízla tlamu, jak emericý buldok ty dycky víš, jak nám to naservírovat, aby to v nás vyvolalo pavlův reflex
22. 10. 2011 19:25
BILKOVAI: není to vůbec rybí chuť ani vůně, můžeš ji nahradit sladkou sojovkou, ta je ale chuťově výraznější... vůbec se té omáčky neboj, používám ji do marinád často a děkuji za pochvalu
22. 10. 2011 19:23
rihana: přidávám foto, je běžně k dostátní v supermarketech
22. 10. 2011 18:11
Vypadá to hodně jedlé!
22. 10. 2011 18:03
Isindy, ty Tvoje fotky prostě nemají chybu. Opravdu nádhera Ještě jsem nikdy nepoužila ústřicovou omáčku. Tak nějak z ní mám strach. Jak to chutná? Po rybě? Zajímavý racept, ale tu chuť si nedovedu představit. Ale ty fotky...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Placičky s kopřivami
Přidáno před 3 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 8 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Právě bylo uvařeno:
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 52 minutami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 58 minutami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 1 hodinou
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 3 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 4 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty s anýzem jak vypada anyz kuřecí ctvrtky pečené kuřecí s anýzem kuřecí čtvrtky recept omacka s anyzem kuřeci šotek jak naložit kuřecí čtvrtky jidla s anyzem masove pokrmy s anyzem oddeleni zadni ctvrtky kurete kuřecí maso s anýzem vánoční kuřecí naložené kuřecí čtvrtky recept horni ctvrtky kuřeci čvrtky plňěne masem pecene maso s anyzem kureci prso a hrebicek kuřecí prsa anyz marinady s hřebickem
Suroviny: kuře čtvrtky, omáčka chilli, ústřicová omáčka, anýz, koření hřebíček, voda, olej
Kuřecí čtvrtky vonící anýzem a hřebíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R5wO
20 názorů