Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 739 kJ / 2 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 215,74 g |
Vláknina | 11,12 g |
Cholesterol | 2,79 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,98 g |
Sacharidy | 48,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 12. 2011 12:21
Hotovo, pobíhá první ochutnávka a úspěch z vepřových jater je konzistence hutnější, ale nevadí, pomazává se po jednotlivých soustech, chuťově nemá chybu díky za inspitaci dovoluji si přidat foto
30. 12. 2011 21:10
senky: Jani, po čtyřiadvaceti hodinách nakouknu - a jaké milé překvapení tady!!!...potěšila jsi mě a doufám, že si pochutnáte. Děkuju za vyzkoušení.
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
Ještě k barvičce - udělala ji griotka, ale musím se přiznat, že jsem ještě přicmrdla šťávu z brusinkové zavařeniny...
30. 12. 2011 15:54
Paštička mě dostala chladí se v lednici
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
Protože u nás se kuřecí játra nejí, použila jsem játra vepřová, snad to nevadí Místo griotky portské, chuť je velmi lahodná Ochutnávače jsem nestačila odhánět
Bod posílám hned, o výsledku nepochybuji
30. 12. 2011 15:12
No sakra,to je nádherná barvička paštiky a musí být hodně chutná.Moc krásná fotka Eli.
30. 12. 2011 13:49
Recept vypadá mňamózně. Zkusím paštiku udělat, ale bez badyánu, ten nemůžu ani cítit.
30. 12. 2011 10:10
Tak to je moc pěkná paštika, těším se i na tu druhou
29. 12. 2011 23:35
Super!
29. 12. 2011 23:27
Tohle vypadá +4
29. 12. 2011 23:13
Eliza:Děkuji, budu čekat na druhou variantu
29. 12. 2011 23:11
Hedwika: Portský je ještě lepší, to zas nenapadlo mě. Tu druhou paštiku vložím zítra, dnes už neee...
29. 12. 2011 23:05
Eliza: Prosím přidat , Griotku doma nemám,ale napadlo mne použít Portský
29. 12. 2011 23:02
Hedwika: zázvor jsem použila mletý, ne sušený strouhaný. Ale stejně je výsledek vždycky na tom kterém kuchaři, jde o inspiraci. Já jsem se také inspirovala několika různými recepty, které jsem našla.
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
Ještě jsem vyráběla druhou variantu, s červeným vínem a zeleným pepřem. Kdyžtak přidám...
29. 12. 2011 22:58
Příští týden vyzkouším, vypadá to moc papatelně. Nějak mi nesedí sušený zázvor, připadá mi jako piliny, proto použiji čerstvý. Posílám bodík
29. 12. 2011 22:54
29. 12. 2011 22:41
Moje první vyrobená paštika - snažila jsem se, aby měla hezkou barvu (díky griotce - je sice potřeba ji přesolit a přepepřit, aby se nechovala příliš sladce..) a hlavně, aby ničím nepřipomínala šedivou domácí paštiku mého dětství. Nikdy jsem ji už z trucu neochutnala, protože pocházela z přejetých zajíčků a srnek - a já v tom autě většinou seděla.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Děkuji za zájem a určitě vyzkoušejte, není to složité a chutná lahodně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 22 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 25 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
16 receptů na domácí slané pečivo: Upečte si rohlíky, kaiserky, bagety nebo dalamánky
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: domácí játrová paštika s brusinkami paštika s brusinkami domácí brusinková paštika brusinková paštika zaječí paštika zaječí paštika recept játrová paštika s brusinkami domaci pastika vepřová paštika s brusinkami pastika s brusinkami recept domácí pastika recept játrová domácí paštika s brusinkami recept na domácí paštiku játrová paštika s griotkou paštika z vepřových jater s brusinkami kuřecí paštika s brusinkami pastika s brusinkama paštika z vepřových jater brusinkova pastika recept paštika portské
Suroviny: játra kuřecí, slanina anglická, cibule, česnek, máslo, brusinky, griotka, smetana ke šlehání, tymián, pepř černý, skořice mletá, koření hřebíček, badyán, zázvor, sůl
Domácí paštika s griotkou a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNp5
35 názorů