Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,33 g |
Tuky | 63,97 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2012 23:41
5. 2. 2012 20:33
5. 2. 2012 19:53
5. 2. 2012 18:55
5. 2. 2012 18:40
5. 2. 2012 18:23
5. 2. 2012 18:11
5. 2. 2012 17:46
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 2 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno 29. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Cinderka uvařila před 48 sekundami
Frgálová buchta
Maxa75 uvařila před 18 minutami
Plovdivské maso
Martin87 uvařila před 37 minutami
Afrika řezy
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Domácí pribináček zaxy
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Pribináček od Ládi Hrušky
Marcela0123 uvařila před 2 hodinami
Řízky extra křupavé
SimonaTr uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Helenakuk uvařila před 3 hodinami
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 5 hodinami
Kefírové lívance II
Ladkaslunce uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Sirupy. Víte, jak připravíte snadno a rychle ty nejlepší domácí?
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
Další recepty
Tématické fráze: recepty do kotlíku ryby filety na porku recept na rybi kotlik recept brambory s pažitkovým přelivem platyz pomerancova stava, smetana pepr
Suroviny: treska, pórek, šťáva pomerančová, šťáva citronová, pepř bílý, zázvor, rozmarýn, sůl, máslo, mouka hladká, olej olivový, vývar, smetana ke šlehání, mléko, pažitka, česnek
Rybí kotlík s pórkem a pažitkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr7l
8 názorů