Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím, neházejte po mě šutry :)) Dnes jsem opět improvizovala z masa, které je u nás pro jeho jemnost a krátkou dobu přípravy velice oblíbené. Šťáva byla perfektní, já jsem měla s uvedenými bramborami, manžel, který má brambory rád, jen když projdou přes prase, si dal s knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2015 15:38
Lubomír Hnát:Také zdravím a děkuji za komentář Ony ty ceny za 3a1/2roku od uveřejnění tohoto receptu dost stouply...1kg mražených žláz stojí 98,-kč a po čerstvých chlazených,které stojí 140,-kč/kg se slehla zem...Ale pokud náhodou jsou,tak vždy"zakřečkujeme"a nakoupíme do zásoby
16. 11. 2015 12:06
Zdravím. mě baví jak někteří lidé přistupují k tomuto báječnému jídlu. To je jak s kuřecími křidélky, na stehýnku či prsou kůži hystericky svlékají z obavy z otravy ztlousnutím a na druhé straně olizují kůžičky potažené kůží.
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
28. 3. 2012 11:44
srettka:Srettulko já vím,že Ty tohle opravdu nemusíšTak mi tento receptík a další jiné podobné promiňZa pochvalu aranžmá Ti děkuji
27. 3. 2012 19:30
27. 3. 2012 12:29
Jsem si rikala,co by to mohlo pod tim nazvem byt skryto. . .pak jsem zahlidla kadlikovo koment o koulicha doslo me to. . .oblibeny reproduk. . .nepozrela bych, ale aspon ti pochvalim aranzma
27. 3. 2012 12:05
Kadlik:Udělal jsi mi radosta budu ráda,když dáš vědět jestli chutnalo
27. 3. 2012 11:43
ano... to zkusím!!! V pátek jsem koupil tři kila koulí, jsou u nás v akci za 38 kaček kilo!!! Máme je i s dcerou rádi, a tohle vypadá zajímavě!!!!
27. 3. 2012 11:36
Vaclav Fronek:Vašíku díky
27. 3. 2012 08:05
Aničko SUPR +bodík 4
26. 3. 2012 21:29
Eliza:Neházela jsem do hrnce vše,co mi přišlo pod rukuPečlivě jsem vybírala,aby se chutě nemlátily a opravdu jsme si jako vždy pochutnali
Bibinko my už jsme přeřízečkovanítak zkouším nějaké šťavnatější verze
Díky za přízeň i komentíky
Bibinko my už jsme přeřízečkovanítak zkouším nějaké šťavnatější verze
Díky za přízeň i komentíky
26. 3. 2012 20:26
Ani, to my bychom si býčí koule dali s chutí velikou, jen nejsou nikde vidět, tak je neseženu a nejvíc mi z nich chutnají řízečky. Takhle jsem je nikdy nedělala, ale co nebylo, může být vyzkoušeno Jejich chuť znám velmi podrobně, tak dávám 3.bod
26. 3. 2012 20:13
Aničko, házet šutry nebudu..., víš, že Tě mám ráda. Přestože bych býčí pýchu raději pohřbila, než jedla, tak si ji umím odmyslet. Ostatní mi ale připadá jako "hodím do hrnce vše, co mi přijde pod ruku". I když, pokud jste si pochutnali...proč ne.
26. 3. 2012 20:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 39 minutami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 2 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 4 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit býčí žlázy restované býčí žlázy recept býčí koule recept recept na býčí koule býčí koule recept býčí koule zelnice se šťouchanými brambory býčí koule - příprava byčí žlázy a jejich příprava co ke stouchanym bramborum příprava býčí žlázy býčí žlázy recept byci koule recepty co k bramboram maso ke stouchanym bramboram co se hodi k stouchanym bramborum býčí koule maso ráda recepty recepty delikatesy býčí koule a brambory byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny: býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
13 názorů