Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,76 g |
Tuky | 301,03 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 858 mg |
Sodík | 5,60 g |
Sůl | 13,84 g |
Sacharidy | 44,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2012 19:57
10. 6. 2012 15:36
10. 6. 2012 10:55
10. 6. 2012 10:52
10. 6. 2012 08:08
9. 6. 2012 19:58
9. 6. 2012 19:55
9. 6. 2012 19:36
9. 6. 2012 19:31
Posílám bodík, foto super jedlé
9. 6. 2012 19:17
9. 6. 2012 18:58
9. 6. 2012 18:36
9. 6. 2012 18:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 9 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 13 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 16 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 5 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 5 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehnecí pecene jehnecí pecene naložené jehněčí jak naložit jehněčí maso jehněčí hřbet na česneku jak nalozit jehneci naložení jehněčího masa naložené jehněčí maso naložené jehněčí maso recept skopový hřbet recept pečené jehněčí na víně bylinky na jehněčí maso jehněčí na česneku nakladaný jehněčí hřbet naloženi jehneci kyty nakladane jehneci jak naložit skopové maso jak naložit jehneci kytu jehněčí plec na česneku jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny: maso jehněčí, kotleta jehněčí, rozmarýn, koření nové koření, slanina gazdovská, bobkový list, cibule červená, česnek, vývar hovězí, víno červené, sůl
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
13 názorů