"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 416 kJ / 3 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,17 g |
Tuky | 138,06 g |
Vláknina | 66,15 g |
Cholesterol | 4,17 g |
Sodík | 6,97 g |
Sůl | 16,22 g |
Sacharidy | 314,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Něco jsem zde také viděla, ale vkládám i svou variantu, která se osvědčila a nerozpadá se vůbec. Když nám zbydou suroviny, uděláme si i omeletku s vejcem / viz obrázek /
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2012 12:36
Anna Kocikova: nechám ho změknout před přidáním Aničko, bomba to je i pro nás, byl to pokus jen a bomba nám už mizí před očima
7. 9. 2012 12:35
Veronika.Hrozna: Verunko, měla jsem jeden menší pórek, to jsem si jen vylepšila, pokud chceš, nedávej, nebo dej třeba stvoly řapíkatého celeru, co tě napadne
7. 9. 2012 12:33
danka1965: děkuji, dá se 1-2 Pl sádla do směsi jater a hub a pečiva, vše se zamíchá a pak viz obrázky
7. 9. 2012 10:15
Chtěla bych tuto "tlačenku" vyzkoušet a mám dotaz k tomu sádlu. V jaké podobě se tam prosím přidává. Děkuji a posílám bod
7. 9. 2012 08:05
MajkaM:Já také,doufám,že budou houby a recept uvařím.Ještě jsem chtěla vědět jak veliký pórek mám dát!
7. 9. 2012 06:14
Tak z lesních hub to musí být naprostá delikatesa. Ukládám si, snad nějaké letos porostou a vyzkouším.
6. 9. 2012 23:55
Myško,opět jsi přichystala parádní"bombu"na chuťové buňkyMáš to moc hezky vytvořené+10
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
Jen mám takový dotazTo sádlo před přidáním rozpustíš,nebo dáš v tuhém stavu
6. 9. 2012 20:51
velmi zajímavé kombinace surovin ve výsledku to vypadá
6. 9. 2012 20:46
varilamyskakasicku: teda Ivi, to je vskutku delikatesa a já bych si hned zobla No co, máš jasnej 8.bod
6. 9. 2012 20:24
Iness: díky
6. 9. 2012 20:18
A samozřejmě bod jako hrom je tvůj.
6. 9. 2012 20:16
Iness:
6. 9. 2012 20:11
Ivuško moc podařená delikatesa. Dala bych si kolečko a manžel jistě taky, má rád houby (i játra) a v téhle kombinaci by si pošmákl.
6. 9. 2012 19:22
BILKOVAI: Ivetko, tak to jsi mne dnes potěšila a díky
6. 9. 2012 19:17
Ivi, to je paráda. Ty jsi taky jedna z těch, co mají skvělé a neokoukané recepty
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 11 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 19 minutami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 20 minutami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 2 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 11 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 11 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 12 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 12 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 12 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 13 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Gastro glosa: Občerstvení na hokejovém mistrovství není drahé, ale nudné a obyčejné. Chtělo by to snahu a péči
Další recepty
Tématické fráze: recepty z hub portabella jak dlouho skladovat houby v lednici houba portabella houby portabella portabella recepty houbové recepty recepty houby a jatra portabella recept portabela žampiony portabella houby portabella recept recepty na houby žampiony portabella recepty jatra na houbach recept portabella portabela recepty houby portabela houba delikatesa rizoto s králičími játry
Suroviny: játra kachní, játra krůtí, játra kuřecí, houby, šunka od kosti, bok česnekový, vejce, vejce, česnek český, sádlo, koření gyros, česnek sušený medvědí, bylinky, majoránka, pórek, chilli, rohlík
"Delikatesa" z několika druhů jater a hub
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLj7
42 názorů