Vepřová tyrolská játra
Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský nádech, připravte jako přílohu špecle.
Suroviny pro 8 porcí
8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,71 g |
Tuky | 76,12 g |
Vláknina | 20,35 g |
Cholesterol | 3,14 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 90,41 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2022 07:39
27. 5. 2015 14:03
11. 6. 2014 13:16
21. 12. 2012 20:19
18. 12. 2012 20:08
18. 12. 2012 19:29
Jsem ráda, že chutnalo
18. 12. 2012 19:28
Tak pokud je máš tužší tak je tam máš dlouho.
Přeji hodně štěstí a ať se povede
18. 12. 2012 17:02
18. 12. 2012 09:25
17. 12. 2012 19:42
17. 12. 2012 13:35
17. 12. 2012 11:18
17. 12. 2012 10:59
17. 12. 2012 09:14
16. 12. 2012 22:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 7 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 26 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak přidat zakysanou smetanu do omáčky či polévky, aby se nesrazila. Vyzkoušejte malý trik našich babiček
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: veprová játra játra po tyrolsku tyrolská játra vepřová játra recepty vaříme játra veprove jatra játra recept vaříme-játra recepty na vepřové játra tyrolske jatra vepřová játra recept játra recepty vaříme z jater recepty z vepřových jater vepřové játra recepty jak dlouho vaříme játra vaříme vepřová játra cena vepřových jater vepř.játra jak dlouho dusíme játra
Suroviny: játra vepřová, mrkev, petržel, celer, cibule, sádlo, mléko, vývar masový, pepř mletý, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, tymián, mouka hladká, smetana zakysaná, šťáva citronová
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
24 názorů