Kuřecí vývar
Silný čirý kuřecí vývar s plnou chutí podle tohoto podrobného receptu hravě zvládne každý začátečník. Kuřecí vývar ale nemusíme podávat jen jako polévku. Dá se použít jako základ omáček, nebo zamrazit na jakékoli další použití.
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 645 kJ / 3 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 388,47 g |
Tuky | 93,58 g |
Vláknina | 55,87 g |
Cholesterol | 5,20 g |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,66 g |
Sacharidy | 191,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kuřecí vývar dělám zásadně z kostí a pokud ho dělám jako polévku, tak používám kosti a stehna (kvůli masu). Jednou za čas když je akce, koupím celé kuře. Prsa a stehna si schovám do mrazáku a z koster dělám poctivý silný vývar.
Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 8 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 9 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 11 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 11 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět nejlepších jídel z kořenové zeleniny: Mrkev chutná se smetanovou omáčkou, celer smažený a červená řepa pečená
Jakou přílohu, zavářku nebo vložku máte v polévkách nejraději? Z našich receptů si vybere každý
Jak na silný vývar podle vítězky MasterChef Česko Kristíny: Maso předem opečte a určitě zapomeňte na sůl, radí
Další recepty
Tématické fráze: kureci vyvar kureci vyvar recept vývar kuřecí recept kuřecí vývar silný kuřecí vývar recept na kuřecí vývar vývar kureci vyvar polevka jak udelat kureci vyvar kureci vyvar z kosti vývar recept kuřecí vývar ze stehen nejlepší kuřecí vývar jak uvařit kuřecí vývar dobrý kuřecí vývar kureci silny vyvar jak udělat čistý vývar silný kuřecí vývar recept jak udělat vývar jak se dělá vývar
Suroviny: skelet kuřecí, mrkev, petržel, celer, kedlubna, kapusta, pórek, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, mrkev, petržel, celer, kroupy ječné, nať petrželová, sůl, pepř mletý
Kuřecí vývar
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJon
16 názorů