Krkonošská pochoutka
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 217 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,77 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 16,78 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 35,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Dobromila-Chalupářské recepty
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 8. 2016 19:12
4. 8. 2016 18:39
10. 2. 2013 16:57
10. 2. 2013 16:50
10. 2. 2013 13:05
10. 2. 2013 11:03
10. 2. 2013 10:25
10. 2. 2013 07:41
9. 2. 2013 19:15
9. 2. 2013 17:43
9. 2. 2013 17:21
9. 2. 2013 17:19
9. 2. 2013 17:18
9. 2. 2013 17:10
Ivušo, to máš od dědy k nám pouze 20 km, tak zajeď v létě
9. 2. 2013 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 13 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 2 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 6 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 9 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 9 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na chleba ve vajíčku? Aby byl perfektní, potřebujeme dobře ochucená vajíčka a správně rozehřátý olej
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Játra můžeme připravit na mnoho způsobů, ale je potřeba s nimi správně zacházet
Další recepty
Tématické fráze: krkonošská játra krkonošská krkovice krkonošská vepřová játra krkonošské těstoviny pochoutky roku cz krakonošská pochoutka krkonosska omacka krkonošské nudlicky krkonosska basta pochoutky roku krkonošká pochoutka krkonožská pochoutka wwwpochoutky roku cz krkonosske dobroty top recepty pochoutky z chleba krkovice po krkonošsku pochoutka z krkovičky krkonosska buchta veprove maso po krkonossku krkonošská omeleta
Suroviny: kýta vepřová, játra vepřová, paprika sušená sladká, paprika čerstvá červená, protlak rajčatový, okurky sterilované, žampiony sterilované, borůvky, omáčka sojová, kmín mletý, cibule, olej, pepř, sůl
Krkonošská pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VZzB
22 názorů