Dalmatské hovězí
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2014 12:47
Musím jen dopoučit. Opravu výborná chuť!!! Dlouho jsem nemel tak chutnou podobu hovězího.
18. 7. 2013 11:57
Tenhle recept mě zaujal,hned když byl vložen.Od té doby byl v oblíbených a teprve o víkendu jsem ho vyzkoušela.Moc nám chutnalo.Je lepší uvařit den dopředu,aby se to pěkně uleželo a chutě se propojily.
12. 3. 2013 17:07
krásná barvička rebuša přidá bodíčka
11. 3. 2013 11:51
Vlmi pěkný recept Ivo
11. 3. 2013 11:15
určitě dobrota úžasná barva
10. 3. 2013 21:10
10. 3. 2013 18:07
Řapík je skvělý v jakékoli úpravě, dá se chroupat i syrový. tenhle recept vyzkouším v pomaláči,úplně cítím tu kombinaci všech surovin, fakt moc krásný recept.
10. 3. 2013 17:13
Líbí se mi tyhle kombinace, kde jsou švestky a řapík
10. 3. 2013 14:54
moc pěkné
10. 3. 2013 14:47
V tomhle případě bych se přimlouvala za použití tlakáče nebo pomalého hrnce. Ale jinak se mi to líbí
10. 3. 2013 14:47
Hovädzinka vyzerá ohromne, iste je veľmi chutná.-)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 20 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 6 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 7 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 9 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 10 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 10 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 10 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 12 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Konec školního roku se blíží. Jakým dárečkem uděláte radost spolužákům a paní učitelce?
Čím překvapit maminku na Den matek? Inspirace na dárečky, které zahřejí u srdce
Další recepty
Tématické fráze: dalmátské víno dalmátská kuchyně hovezi recepty dalmátský hovězí guláš dalmátské hovězí maso dalmátská hovězí pečeně salmatske hovezi dalmatská kuchyně recepty hovězí maso když ztmavne dalmatské čufty recept znojemská v pomalaci hovězí maso po dalmatsku dalmatský guláš recepty z hovězího www vyborne hovezi výborné hovězí uvarit den dopredu hovezi licka na vine co uvařit den dopředu hovězí na cesneku v pomalaci výborné hovězí z tlakáče
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, petržel, mrkev, česnek, rajče loupané, celer řapíkatý, švestky sušené, víno červené, hořčice, olej olivový, bobkový list, rozmarýn, tymián, sůl, cukr, pepř
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
11 názorů