Hovězí guláš s majoránkou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 202 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,59 g |
Tuky | 70,77 g |
Vláknina | 23,84 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 830 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 53,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 8. 2013 16:13
S malými obměnami jich tu nasekám 20 receptů sám.
Spíš mám rád Slovenské papriky, i pálivé a ne moc povařené v tom guláši, to je dobré, nakonec, mohu se registrovat a dát Hovězí guláš se Slovenskými paprikami. To zní, co? Mezinárodně, či Maďarský se Slovenskými, tu tu určitě není. Ještě lepší!
Tak to zatím dámy zkute po mém samy, jse přece kuchařky a hodně váš to asi dělá, nemá to chybu.
11. 8. 2013 10:37
Ty nešťastné soutěže, ale nic tu o nich nevidím?
10. 8. 2013 17:44
9. 8. 2013 21:13
9. 8. 2013 20:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 9 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 33 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: zahuštění guláše polohrubou moukou hovězí gulaš bez zahuštění čím zahustíme guláš majiranka v gulasi jak jse dela gulas jak zahustíme guláš normální guláš gulas s polohrubou moukou hovězí guláš v tlakovém hrnci čím zahustíme guláš guláš na majorance zahuštění hovězího guláše celozrnou moukou mohu zahustit polohrubou moukou? zahustit guláš polohrubou moukou závitky s majoránkou jak zahustit guláš polohrubou moukou gulas majoranka. jak zahustit guláš polohrubé mouky zahustíme i polohrubou moukou myslivecký guláš recept
Suroviny: kližka hovězí, olej slunečnicový, cibule, paprika sušená uzená, koření chilli, libeček, majoránka čerstvá, česnek, sůl, hořčice plnotučná, bujón hovězí, mouka polohrubá
Hovězí guláš s majoránkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/332M
5 názorů